Android Форум

Дискусии за Android OS => Проблеми / Решение на Проблеми => Темата е започната от: pecata_mont в март 28, 2015, 07:13:43 pm

Титла: Пълна вътрешна памет на HTC Desire 500
Публикувано от: pecata_mont в март 28, 2015, 07:13:43 pm
Здравейте, искам да споделя следният проблем: Наскоро си закупих телефон HTC Desire 500. Скоро забелязах,че въпреки малкото заводски приложения, които са инсталирани на вътрешната памет (която е 4ГБ), в телефона ми изписва, че има на разположение само 295мв във вътрешната памет. Инсталирам съм и други приложения, които са във външната памет, която я сложих и която е 8гб. По принцип не би ли трябвало вътрешната памет да е свободна за потребителя? Отделно като свържа телефона към РС, се появават два дяла (подобно на две флашки) - единият е на външната микроСД карта, а другият е на вътрешната памет. И във вътрешната има няколко папки, с общ обем не повече от няколко МБ, а изписва, че са свободни 290мб от 1.13 гб (като съм задал опция да се показват скрити файлове). Прикачил съм и няколко снимки, за да добиете по-добра представа.
Титла: Re: Пълна вътрешна памет на HTC Desire 500
Публикувано от: MapTo в юни 28, 2015, 12:58:53 pm
Здравей,

Виждам от снимките, че "Друго" e почти 3GB. Като натиснеш върху него ще ти покаже какво ти заема мястото.
На този телефон паметта за приложения и файлове е споделена, т.е. ако пълниш паметта със снимки, музика, други файлове - паметта за приложения също ще намалява.
Титла: Re: Пълна вътрешна памет на HTC Desire 500
Публикувано от: optimeon в юли 20, 2021, 05:25:22 pm
??? ????? ?????? A-GPS ?????? ???? ?? ?? ?????? ?? ??????? ? ??-????? ????? ?????? ?????? ????????.
????? location ?? ????????? ????? ? ?? ???????? ?? ?????? ?????????? ????? ?????. 8) 8)
избери пазар (https://choose-market.com),сравни промоции (https://compare-promotions.com),сравни трендове (https://compare-trends.com),сравнение намаления (https://discounts-comparison.com)