Android Форум

Дискусии за Android OS => Проблеми / Решение на Проблеми => Темата е започната от: georgi82 в април 01, 2014, 10:48:05 pm

Титла: Помощ за избор на телефон!
Публикувано от: georgi82 в април 01, 2014, 10:48:05 pm
Здравейте,знам че много е изписано по тази тема, но все пак ще потърся съвет от хора които притежават конкретните модели между които се колебая,искам да знам как са с батерията камерите, бързината на работа, ще се ползва главно като телефон разбира се,wi-fi,навигацийка и разни дреболий от маркета,спрял съм се на следните модели като мисля да купувам втора употреба заради ограничения ми бюджет :) и като всеки българин искам най-готиното и най-евтиното(предпочитам да не е с по голям дисплей от 4,7 инча въпреки че и той ми големее,да е с поне 1 г рам,двуядрен,и да има gps и wifi както и сравнително добра камера >8 mpx
Sony Xperia T или V или L
lg 4x hd
htc desire 500
samsung s2

Ако някой все пак може да предложи нещо еквивалентно от другите марки нека сподели.
Предварително ви благодаря!
Титла: Re: Помощ за избор на телефон!
Публикувано от: MapTo в юли 25, 2014, 11:48:30 am
Здравей,

без да гледам параметрите на посочените от теб телефони бих ти препоръчал да се насочиш към LG.
Към момента LG са от най-добрите на пазара за мобилни андроид устройства. Като допълнение ще кажа, че те произвеждат и някои Google телефони.

Sony също имат хубави устройства, но нямам лични наблюдения.
За Desire 500 постоянно се натъквам на проблеми, явно не е от най-добрите телефони на пазара.
Galaxy s2 e хубаво устройство, ако искаш да си играеш с него. За него има много голям избор от custom ромове и модификации.

Избора е твой. Ако дадеш повече информация за това как възнамеряваш да ползваш телефона, бих могъл да ти дам и още съвети.
Титла: Re: ????? ?? ????? ?? ???????!
Публикувано от: optimeon в април 17, 2021, 11:02:55 pm
??? ????? ?????? A-GPS ?????? ???? ?? ?? ?????? ?? ??????? ? ??-????? ????? ?????? ?????? ????????.
????? location ?? ????????? ????? ? ?? ???????? ?? ?????? ?????????? ????? ?????. 8) 8) 8)
halkidiki accommodation (https://mar5.polezni-stranici.info),мъжко бельо от бамбук (https://gyo5.polezni-stranici.info),Климатици цена (https://mmc5.polezni-stranici.info),Peaky blinders clothing  (https://happygentleman.com/product-category/peaky-blinders-clothing/)