Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - thais

Страници: [1]
1
Здравейте всички!  :)


Дойде моментът да си взема нов телефон, а аз не го правя това толкова често. От седмица-две се ослушвам, чета и проверявам различни телефони, та от този процес си харесах 3 телефона - HTC 10, LG G5 и Huawei Honor 8. Разбира се, това не означава, че твърдо съм се спрял на тях или че обезателно ще взема някой от тях, отворен съм и за други предложения, но по-важното за мен е да изкажения съвети, препоръки, мнения, положителни, отрицателни, от лично ползване, въобще всякакви за въпросните 3 модела.

Някои мои изисквания, които имах предвид в търсенето на нов смартфон:
- Да е чисто нов, като бюджетът е 1100-1200лв. или иначе казано - ровя се да намеря най-доброто, което е налично на пазара към днешна дата и което влиза в този бюджет
- Да не ми лагва, забива, насича и т.н., защото ще го използвам доста (брат ми от месец е с Huawei P9 и се е случвало да му лагва)
- Да е с привлекателен и интересен дизайн, като дисплеят да е с много добра резолюция и да не е по-голям от 5,5 инча (не знам разликите между две резолюции и между пикселите дали се отразяват съществено и дали се забелязват (брат ми смята, че пикселите не са от значение и че няма да забележа разлики в тях)
- Да има много добри камери (предна и задна), които и да възпроизвеждат висококачествени снимки (отново брат ми твърди, че разликата м/у 16 MP и 12 MP е изключително малка, освен ако камерата не използва някакви специфични оптики на фирма-пионер в областта)


Optional:

Понеже слушам много музика, телефонът евентуално да възпроизвежда колкото се може по-качествено и по-чисто музикалните тонове, ритми, бас и т.н.


Благодаря!  :)

Страници: [1]
Yandex.Metrica Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Google+