Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - 3M-App-Team

Страници: [1]
1
Бесенка Градове, Чужди Езици и BG Quiz. Не, това не са кодови наименования, а едни от най-сваляните български ANDROID апликации. Екипът от ентусиазирани левенти нарича себе си "3М-App-Team" в световноизвестната Google-Playstore мрежа за платени и безплатни ANDROID приложения. Те са екип от специалисти, които имат за цел да обогатят българското общество с колкото се може повече полезни и интересни Smart Phone апликации. До момента се радват на положителни отзиви и добри download рейтинги не само в България, но и в чужбина.

Ето на кратко описанията на гореспоменатите апликации заедно с тяхната функционалност:

Бесенка Градове:
сваляния: +140 000

Бесенка Градове, познатата от детството бесеница, е игра в традиционен стил, която Ви дава възможността да проверите и затвърдите знанията си за известни градове из целия свят, включително и България.
Желаем Ви приятни минути и ще се радваме, ако видите и другите наши разработки.
Очаквайте скоро още интересни игри и забавни апликации от нас.Чужди Езици
сваляния: +35 000

На Вашето внимание представяме една мултифункционална апликация, чиято главна цел е да Ви даде основни речникови познания по шест от най-говорените чужди езици: английски, немски, френски, италиански, испански и португалски. Със своята иновативна комбинация от различни интересни вградени приложения "Чужди Езици" Ви помага бързо и лесно да обогатите Вашия речник по избран от Вас език. Докато пътувате, в обедната почивка, докато релаксирате или просто когато искате да запълните свободното си време с нещо полезно в насока "знания за чужди езици", тази апликация ще Ви даде основната доза знания. С помощта на тестове и игри Вие можете да затвърждавате своите познания и да контролирате колко добре сте научили различни чужди думички.

P.S. В зависимост от Вашата ANDROID операционна система, някои GSM-Апарати може да изискат инсталирането на Text-Тo-Speech функция за използването на речника с възможност за изговаряне на думите. Ако не желаете да инсталирате това допълнително приложение, Вие може да използвате нормалния речник, който също е вграден в нашата апликация.BG Quiz
сваляния: +75 000

BG Quiz е игра с въпроси по различни теми (история, география, спорт и мн. др.) свързани с България. Играта е подходяща за всяка възраст. Желаем Ви приятни минути!

Ето къде можете да намерите тези интересни апликации и не само тях:

https://play.google.com/store/apps/developer?id=3M-App-Team&hl=de

Страници: [1]
Yandex.Metrica Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Google+