Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Daniel Yordanov

Страници: [1]
1
Вероятно често сте  чували репликата: "Ходих на процедури в реномиран Лазерният център , с най-добрите и модерни апаратите, но нямам ефект от лазера"
Статистиката сочи, че eдва 2% от населението на Земята не се повлиява от процедурите лазерна епилация.Има някаква вероятност ,но едва ли тези изключения са точно в България.
 
Доказано от клиничните изследвания на водещите производители в бранша е ,че ефект от този метод на обезкосмяване може да има гарантирано едва след прилагане на пакет от 6-10 процедури (зависи от  зоната и типа на окосмяването).
 
В действителност, много от тези клиенти, които се оплакват от липса на ефект, спират с процедурите точно по средата на пакета. Ефекта, обаче, може да бъде обратен – увеличаване на окосмяване в третираната зона вследствие на «събуждане» на «заспалите» космени фоликули, които не са били активни до момента на стартиране на процедурите лазерна епилация.
 
Разбира се, тази статистика не важи за китайските и псевдо-японско-корейски машини, при които броя на процедурите няма значение. Резултата почти винаги ще е незадоволителен, най-вече заради не достатъчно усъвършенстваната технология или «слаби» лазерни диоди (в диодните лазерни машини)
 
За гарантирани резултати при лазерна епилация, "Елмида Бюти" препоръчва:
 
Винаги прилагайте пакет от процедури според препоръките на Терапевта. Както вече беше споменат, броят на процедурите е строго индивидуален и варира от 6 до 10 и се определя от зоната на третиране (процедурите на зона «лице» трябва да бъдат поне 10, за интим могат да бъдат 6), както и от типа на окосмяването (при всички положения при силно окосмяване няма как 6 процедури да бъдат достатъчни)
 
Винаги се доверявайте на доказани технологии и апарати.                            По какъв начин можем да различим добрите апарати от фалшивите?! Принципът е абсолютно същият, по който всеки човек различава добрите доказани марки автомобили

- препоръка от доволни клиенти (не от Търговци и Центрове за лазерна епилация) за резултатите от направени процедури
- цена на процедурите – съмнително евтините процедури лазерна епилация, показват, че веротно използваният аппарат е китайски или някаква имитация на добрите апаратури
- водещите световни производители в тази област не са толкова много и вие може да заложите на някой от апаратите на Alma Lasers, Syneron Candela, Cocoon Medical, Lumenis, Cutera ,DEKA, Cynosure.

Дори да имате финансови затруднения, довършвайте своя пакет от процедури докрай, за да се изпълни точно протокола и в края да получите очакваните резултати. Една част от клиентите спират прилагането на своите предплатени пакети лазерна епилация по финансови причини и раколебани от временния резултат. Всъщност това е най-голямата грешка, защото , както вече беше споменато това няма да доведе до очакваните добри резултати, а дори може да има обратен ефект.
 
В този случай, "Елмида Бюти" предлага разсрочено плащане за да улесни вашия проблем.Вие може да заплатите на части вашите пакети според сумата и пакета, който сте закупили.

2
Диета Имитираща Глад – ProLon® (FMD) може да ви донесе истинска здравословна промяна, отвътре и отвън и да ви помогне да започнете своята трансформация.
Нашата мисия е проста. Да предоставим безспорните, клинично тествани ползи за здравето при лечебно гладуване, но чрез програмата за Имитация на Глад ® (Fasting Mimicking Diet ®). Диета за отслабване, полезна за всяко тяло и постижима за всички.
Научно формулиран 5-дневен хранителен план, който позволява Лечебно Гладуване с Храна™️
ProLon® е 5-дневна диетична програма за лечебно гладуване с храна, която подхранва тялото ви, като същевременно насърчава подмладяващите и регенеративни процеси в тялото, включително поддържането на метаболитния баланс.
The ProLon Fasting Mimicking Diet® или Фастинг диета с храна дава предимствата на бързото хранене, като същевременно осигурява вкусна храна, която помага за борба с глада и защитава чистата телесна маса. Кратък, прост, удобен и лесен за изпълнение, планът за хранене ProLon трябва да се спазва пет последователни дни, след което преминавате за един ден, преди да възобновите нормалната си диета.
Основни предимства на Диетата, Имитираща Глад ® за 5-дневен период
•   Подкрепа на метаболитното здраве - помага ви да преодолеете прекомерния апетит, да научите повече за контрола на порциите и да намалите висцералната мазнина *, като същевременно запазвате чистата си мускулна маса;
•   Насърчаване на клетъчната регенерация - задейства клетъчното обновяване – естествен процес на рециклиране на клетъчните отломки, който води до подмладяване на клетките и осигуряване на здравословно стареене;
•   Подобрява фокуса и ефективността - диета за отслабване Prolon®, води до по-голям фокус, яснота и енергия;
•   Редукция на тегло, фокусирано върху мазнините - фастинг диета Prolon® има за цел висцералната загуба на мазнини*, като същевременно запазва чистата мускулна маса.
* загубата на тегло може да варира в зависимост от човек.
5-дневна фастинг диета
•   Ден 1 - Състояние на глад - тялото преминава в състояние на глад и режим на изгаряне на мазнини. По този начин ще започне клетъчното рециклиране.
•   Ден 2 - Изгаряне на мазнини и кетогенеза - изгарянето на мазнини се увеличава, което води до начало на кетогенезата (производство на кетони). До края на този ден (48 часа) може да възникне кетоза.
•   Ден 3 - Клетъчна регенерация - клетъчната регенерация започва. Изгарянето на мазнини и производството/използването на кетони продължава и се увеличава.
•   Ден 4 – Клетъчна оптимизация - Клетъчното рециклиране/възстановяване, изгарянето на мазнини и кетоза продължават.
•   Ден 5 – Нулиране - Вашата трансформация е завършена. Постигнато е състояние на устойчиво рециклиране и подмладяване на клетъчната система при контролирана кетоза.
•   Ден 6 - Ден 6 и нататък - Захранване на тялото и прекъсване на оздравителния цикъл. Важно е да се продължи с балансирано хранене и контрол на порциите.
Уебсайт: Prolon.bg

Страници: [1]
Yandex.Metrica Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Google+