Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Dilqnps

Страници: [1]
1
Интересни Програмки / Uento - Make Money
« -: юни 05, 2015, 10:02:50 am »
Представям ви една програма чрез която можете да си печелите пари чрез инсталация на приложения и игри от Google Play ..За целта ви е нужен ТАБЛЕТ или ТЕЛЕФОН с ANDROID.
Приложението се изтегля от google play ( пишете в търсачката Uento и първото , което ви излезе - Uento Earn /money го инсталирате)
След като го отворите ще видите поле за регистрация , за целта ще ви е нужен имейл в Secured URL(регистрирайте си , ако нямате там или използвайте от Gmail с този който сваляте от Google Play)
ВАЖНО: След като попълните имейл,имена и парола на refferal code попълнете - qVnVR
Така ще ми станете реферал и ще получавате и бонус Точки и повече приложения за инсталиране.
След като вече Ви е готова регистрацията и влезете в приложението кликнете на логото на "Uento" и ще ви отвори менюто на приложението.
От там изберете "My Profile" - там ще видите данните си и най-долу трябва да има 3 бутона "proceed" , "verify" и "update" . Кликнете на бутона "verify" и ще получите код в пощата си , който трябва да въведете отново в MyProfile само , че този път на "proceed" и вече сте готови да печелите пари.
Сега отваряте отново менюто (като кликнете на логото на "Uento" ) и натискате "Earn Points" и от там си инсталирате приложения за които Ви дават 3, 5 или 8 точки...
Сините - изискват само инсталация , срещу което получавате 3 точки и може да ги изтриете.
Зелените - изискват инсталация и отваряне на приложението за около 10-15сек. и получавате 5 точки и може да ги изтриете.
Лилавите - изискват инсталация, отваряне на приложението за около 10-15сек. и трябва да го оставите за 3 дни на вашия телефон/таблет , след което получавате 8 точки и може да го изтриете.
1 точка = 1 цент
Няма лимит на приложения за деня , постоянно изкачат нови и нови приложения за инсталиране.
Минимума за теглене е 2.50 $ ,като парите ги получавате в PayPal instant - на мига.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.uento


Страници: [1]
Yandex.Metrica Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Google+