Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - valentino123

Страници: [1]
1
Пробвах от needrom.com и не става нищо,на мен ми трябва ROM ZIP файл който да го инсталирам чрез рикавърито.Ако може и има възможност ми помогнете или дайте съвет какво да направя.

2
Проблем с таблет Lenovo A3000H.Проблемът е че инсталирах рикавъри на таблета и не направих бек ъп на собствения си ром и изтрих всичко от него и сега не мога да намеря ром,който да мога да го запиша на таблета.Дайте съвет какво да направя.Търсих в нета ром,който да инсталирам чрез рикавърито и не намерих нищо,което може да се инсталира чрез рикавъри.Моля ви ако може някой да ми помогне със съвет какво да правя или откъде да изтегля ром който да запиша на таблета.Ще съм ви много благодарен.

3
Проблеми / Решение на Проблеми / zte nubia z5s mini
« -: октомври 25, 2015, 10:28:57 am »
След инсталацията на Recovery телефонът угасна и не иска да тръгне.Ако може някой да ми помогне и да даде съвет какво да направя за да тръгне телефонът.Ще съм ви много благодарен. :)

4
След инсталацията на Recovery телефонът угасна и не иска да тръгне.Ако може някой да ми помогне и да даде съвет какво да направя за да тръгне телефонът.Ще съм ви много благодарен.

Страници: [1]
Yandex.Metrica Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Google+